• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Цей подвиг навіки в історію вкарбований

Цей подвиг навіки в історію вкарбований

2019-05-09

/Files/images/IMG_20190506_132838.jpg

Ми не бажаємо війни!

Хай над містами і над нивами

Сіяє сонце з вишини,

Щоб ми росли щасливими!

Минуло вже 74 роки по закінченню Другої світової війни, та ті страшні події досі не покидають наші серця.

Тому ми кожного року 9 травня вшановуємо пам’ять солдат, які мужньо загинули, оберігаючи рідну землю від фашистської навали.

З метою свято шанувати минуле та його героїв, не допустити зневаги до народного подвигу сьогодні, не бути поблажливими до прояви неофашизму в сучасному світі, виховувати гуманізм та толерантність у суспільстві в філії Михайлівська ЗОШ I-IIст. було проведено ряд заходів з 04.05-10.05. 2019 р. Учні школи облагородили обеліск загиблим односельчанам. Активні учасники творчого проекту « Діти проти війни» Мирончук В.( 7 клас) та Мирончук Д .( 5 клас)у своїх малюнках відобразили бажання дітей жити у мирі, милуватися життям, спокоєм. Протягом тижня у всіх класах пройшли виховні години та бесіди, присвячені Дню перемоги та примирення. Учні початкових класів виготовили мак пам’яті і використовували його у заходах, приурочених до 74 річниці завершення Другої світової війни 8 та 9 травня.

/Files/images/IMG_20190508_140756.jpg

Книжкова виставка « Хай буде мир , хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино» організована зав бібліотекою Мокрою О.В. , дала можливість познайомитися з біографіями ветеранів нашого села.

9 травня учні , вчителі, громада села зібралися біля обеліску на мітинг – реквієм « Вклонися ,мій травню, високим могилам». З привітальними та подячними словами звернулися до присутніх директор кластеру « Волинь» Шаргородський О.С., в.о. старости сіл Михайлівка та Засув Маркович В.А., голова ветеранської ради Невинний В.П..

/Files/images/IMG_20190509_101834.jpg

Тож низький вам уклін, усім хто здобував перемогу. Щиро дякуємо за Україну, за кожен її куточок, за кожну хмаринку, за кожен струмочок.

Дякуєм за життя!

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi