• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Життя - мов спалах" - 3 - тя річниця загибелі земляка – воїна АТО Назара Крохмаля

"Життя - мов спалах" - 3 - тя річниця загибелі земляка – воїна АТО Назара Крохмаля

2017-11-07

/Files/images/novini/57.jpg

06 листопада – третя річниця з дня загибелі Героя України, одного з її найкращих синів, який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину та народ в неоголошеній війні, нашого односельця, випускника Михайлівської ЗШ I-II, снайпера окремої роти 80-ї аеромобільної бригади Назара Крохмаля.

Назар Крохмаль загинув в районі міста Щастя Луганської області під час обстрілу російськими збройними формуваннями понтонної переправи.

Указом Президента України №311/2015 від 04.06.2015 р., «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Цього дня, рідні Назара, голова райдержадміністрації, голова районної ради, військовий комісар Радивилівського району, сільський голова, учні школи, односельці, волонтери поклали квіти до могили та пом’янули пам’ять загиблого воїна АТО.

Слова вдячності батькам за сина-патріота, який віддав життя за Україну висловив сільський голова Віталій Мошкун.

В Михайлівській ЗОШ I-II ст. відбулася лінійка-реквієм «Життя – мов спалах» .Під час слайд-презентації «Світлими янголами в небеса відлітають найкращі» присутні пом'янули загиблих земляків – воїнів АТО.

Назар Крохмаль назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

/Files/images/novini/650.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi