Вітання з Днем знань!

2020-08-30

/Files/images/ak/image.png

Шановні педагоги, батьки! Дорогі здобувачі знань!

Щиро вітаю усіх вас з початком нового навчального року та Днем знань!

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди знаменує відкриття нової, осяйної і нелегкої дороги. А цьогоріч ми зустрічаємо його в особливих, карантинних умовах. Зважаючи на обставини, в які потрапив весь наш Радивилівський район, навчання розпочнеться дистанцйно. До того ж, ми всі повинні дотримуватися соціального дистанціювання, правил гігієни, використовувати засоби індивідуального захисту та уникати скупчень.

Проте, незважаючи на всі негаразди, що спіткали не тільки нас, але й увесь світ, День знань для кожного із нас завжди був і залишається хвилюючим і незабутнім, він приходить в кожну родину довгоочікуваним святом.

Особливо хвилюючий цей день для восьми першокласників, яких ми з радістю приймаємо у нашу шкільну родину. Адже вони вирушають в довгий і непростий похід за знаннями. Дорогі першокласники, будьте сміливими і допитливими. На вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі і учитель, який завжди буде поруч і прийде на допомогу, якщо вона вам знадобиться.

Доленосним буде цей навчальний рік і для наших випускників. Незважаючи на всі виклики, які сьогодні стоять перед вами, шановні дев’ятикласники, відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті. Нехай здобуті в школі високі результати допоможуть вам досягти мети!

Доземний уклін сьогодні і нашим шановним педагогам, які є не тільки провідниками знань, а й вихователями дитячих душ. Завдяки вашій праці, творчому підходу, школярі щоразу поповнюють свою скарбничку знань і духовності новими знаннями. Тож бажаю вам здійснення всіх задумів, родинного тепла, наполегливих і вдячних учнів, мудрості і здоров’я.

Окрему подяку складаю вам, шановні батьки. Спасибі, що ви ділите зі своїми дітьми радість перемог і сум невдач, відвідуєте школу не тільки у свята, а й у будні, допомагаєте зробити наш заклад ще кращим. Пам’ятайте, ми високо цінуємо вашу допомогу і підтримку.

Сучасний світ змінюється надто швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. То ж у добру путь за знаннями! Попри те, що розпочинаємо цей навчальний рік у дистанційному форматі, нехай шкільний дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм і відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

З повагою і вдячністю Наталія БАРАБАН, завідувач філією.

/Files/images/ak/00.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi