• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

2020-05-29

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю усіх зі святом Останнього дзвоника.

Завершення цього навчального року стало випробуванням для кожного з нас: для вчителів, батьків, учнів. Проте, незважаючи на труднощі, ми, завдяки спільним зусиллям та наполегливості, впоралися з тими непередбачуваними обставинами, які виникли так несподівано.

Для багатьох учнів свято Останнього дзвоника – це успішне подолання ще однієї сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, а у наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою, яка протягом дев’яти років вела їх своїми стежинами до мудрості, знань та успіхів. Бажаю вам, шановні наші випускники, знайти власну життєву стежину, і нехай вона стелиться вам до ніг барвистими квітами і шовковими травами, нехай вона буде рівною і гладенькою, без крутих і звивистих поворотів. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми. Будьте гідними громадянами нашої держави. Хай міцними будуть ваші крила, успішного польоту вам до здійснення мрій!

А вчителям я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми успіхами та здобутками доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Дякую, шановні колеги, за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Бажаю життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки.

Шановні батьки! Разом із своїми дітьми ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли їх духовному зростанню. Сердечно хочу сказати спасибі вам, шановні батьки, за те, що торували нелегку стежину до знань разом зі своїми дітьми, що спонукали їх до науки, допомагали і часто ділилися з ними власними знаннями. Зичу, щоб ваші діти обов’язково виправдали батьківські надії та стали вашим гідним продовженням.

Також дякую всім здобувачам освіти нашого закладу за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні нам, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави — це ви. Нехай для вас канікули будуть веселими, сповненими яскравих емоцій, а головне – щоб ви усі і ваші рідні були здоровими, щоб змогли з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за підручники у вересні.
Тож з нагоди урочистого, незабутнього шкільного свята прийміть сердечні вітання та побажання – міцного здоров’я і наснаги, щастя і гарного настрою, успіхів і добра, впевненості в завтрашньому дні, благополуччя і злагоди у Ваших родинах!

З повагою завідувач філією Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст.

Крупецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Наталія Барабан.

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi