Світ казок В.О.Сухомлинського

2019-09-25

В народі кажуть, що живуть на нашій землі люди, схожі на сонечко, де не пройдуть, там у душах людей запалюють свічки. І стає людина від того вогника світлою, доброю, милосердною.

Про таку людину, яка зігріває світлом добра і любові всіх нас, сьогодні говорили вчитель Гудима І.А,у 4 класі філії Михайлівська ЗОШ I-IIст. - В.О.Сухомлинського під час літературного читання його казок. Учні вчилися розуміти та відчувати золоті зернята доброти та милосердя , любові та співчуття, поваги та ввічливості. Переглянувши презентацію про життєвий та педагогічний шлях вчителя, героя та поета діти давали правильні відповіді під час літературної вікторини. Подорожуючи творами письменника школярі використовували різні методи читання та характеризували героїв, творчо працювали над завданнями.

Бібліотекар Мокра О.В. порекомендувала для самостійного читання книги В.О.Сухомлинського , що є у бібліотеці. Людина народжується на світ не для того , щоб зникнути безвісною пилинкою, вона народжується, щоб лишити по собі світло вічне. Ці слова В.О.Сухомлинського є настановою для усіх поколінь .

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi